Valmistajat ja tuotannon läpinäkyvyys

Haluamme olla mukana vaatetusalan murroksessa, jonka seurauksena vaatteiden tuotanto kehittyy entistä eettisempään ja ekologisempaan suuntaan.  Tuotteemme valmistetaan käsityönä Riihimäellä Sannan ja Tuulin osaavissa käsissä, eli sekä kankaiden kuosien piirtäminen, tuotteiden suunnittelu ja kaavoitus, kankaiden leikkuu ja tuotteiden varsinainen ompelu tapahtuvat täysin kotimaisesti.

Kankaiden valmistus ja digipainanta tapahtuvat pienemmissä erissä Puolassa (www.ctnbee.com) ja jatkossa suuremmissa erissä suomalaisomisteisessa Blackmoda-perheyrityksessä (www.blackmoda.fi), jonka tehdas sijaitsee Portugalissa. Kankaat ovat ÖKO-TEX sertifioituja ja lisäksi Portugalista tilatut kankaat valmistetaan GOTS-sertifioidusta puuvillalangasta, joka valmistetaan Turkissa. Portugali ja Puola ovat tuotantomaina niin sanottuja matalan riskin maita, eli lainsäädäntö suojaa paikallisia työntekijöitä esimerkiksi työolosuhteiden ja palkkatason suhteen. Luomupuuvillaiset tuotelaput tilataan Lahtelaiselta Tuotenauhalta (www.tuotenauha.fi). Vaatteissa käytetyt kuminauhat kudotaan Suomessa Virroilla (www.Inka.fi) puuvillalla päällystetystä luonnonkumista ja elastaanista.

Jotta tuotantomme olisi mahdollisimman läpinäkyvää, olemme valmiita vastaamaan asiakkaidemme kysymyksiin ja pyrimme parantamaan toimintaamme entistä eettisempään ja ekologisempaan suuntaan. Siksi otamme teiltä vastaan myös toimintaamme koskevia parannusehdotuksia. Voitte olla yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteessa info@vahvakids.com.