Meidän tarinamme

VAHVA designin tarinan takana on kahden koulukaverin intohimo luoda lapsille laadukkaita ja käytännöllisiä, mutta samaan aikaan myös vastuullisesti tuotettuja vaatteita. Me haluamme näyttää, että laadukasta ja muodikasta vaatetta voi syntyä myös vastuullisesti. Me haluamme ottaa ympäristönäkökulman huomioon valinnoissa, jotka yrityksessämme teemme. 

Meille tärkeitä arvoja ovat suomalaisuus, ekologisuus ja eettisyys, ja siksi jokaisen tuotteen vaiheet voi jäljittää aina suunnittelusta tuotantoon ja myyntiin. Me annamme alusta asti kasvot tuotannollemme. Tuotteemme eivät synny kasvottomissa ja matalapalkkaisissa tehtaissa ulkomailla, vaan meidän tuotteillamme on tekijä - ihminen, ompelija, äiti. Tuotteemme suunnitellaan ja ommellaan Riihimäellä ja kankaat painetaan Euroopassa. Kankaamme ovat Öko Tex -sertifioituja.

VAHVA design on suunniteltu rohkeille, elämäniloisille lapsille, jotka eivät pelkää olla juuri sitä mitä ovat. Vaatteet on tarkoitettu kestämään pienten arjensankareiden leikit ja puuhastelut. Ne tuntuvat mukavalta päällä, eikä niissä ole kiristäviä nyörejä tai vaikeasti puettavia nappeja. 

Valitsemalla VAHVAA lapsellesi, muutat samalla maailmaa - pieni askel kerrallaan.