Hinta ja II-laatu

Mistä hinta koostuu?

VAHVA Design ei teetä vaatteita halpatuotantomaissa, vaan valmistaa tuotteet Suomessa materiaaleista, joiden valinnassa painotetaan ekologisuutta ja kotimaisuutta halvan hinnan sijaan. Jos olet halukas panostamaan kotimaiseen laatuun, ekologisuuteen ja eettisyyteen, ymmärrät, ettei tuote voi olla yhtä halpa, kuin halpatuotantomaissa epäeettisesti ja epäekologisesti valmistetut vaatteet ovat.

Kaiken kaikkiaan tuotteen hinta koostuu lukuisista tekijöistä: Materiaalit, eli GOTS- ja ÖKO-TEX-sertifioidut kankaat, langat, resorit, kuminauhat, vetoketjut, nepparit, sekä tuotelaput ja pesumerkit. Ompelutyö, jonka VAHVA Designin omistajat hoitavat itse Riihimäellä. Pakkausmateriaalit, jotka on valittu ekologisuuden perusteella, sekä rahtikulut. Suunnittelu ja markkinointi. Vakuutukset ja muut juoksevat kulut. Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy myös lakisääteinen 24 prosentin arvonlisävero.

 

II-laatu

Kaikki VAHVA Designin vaatteet on valmistettu käsityönä, minkä vuoksi sekaan sattuu toisinaan maanantaikappaleita. Mikäli tuotteemme eivät vastaa laatuvaatimuksiamme, otamme tuotteen korjausommeltavaksi ja selvitämme, mistä ongelma johtuu, jottei se toistuisi jatkossa. II-laadun tuotteetkin menevät käyttöön, esimerkiksi myymällä kakkoslaatuisina tapahtumamyynneissä tai lahjoituksina. Katsothan tuotteidemme palautusehdot ystävällisesti Palautusehdot-osiosta.